Zou een scooter huren in Twente een leuk uitje voor u zijn?

Ik wil graag een leuke gezellig dag date plannen voor mij en mijn vriend. Hij woont in Twente dus ik wil het graag daar doen. We houden van eten en buiten zijn dus het moet wel echt een actieve date zijn. We gaan ook wel eens naar de bioscoop en daarna uiteten, maar we hebben beide gemerkt dat een date waar we iets doen veel gezelliger is omdat we dan samen iets ondernemen en kunnen genieten van buiten. Mijn vriend heeft ook onlangs zijn scooter rijbewijs gehaald dus het zou erg leuk zijn om een scooter huren in Twente. Hij zou dit ook niet verwachten van onze date omdat hij hier zelf natuurlijk niet aan zou denken maar ik wel. Ik ging online opzoek naar waar ik een scooter huren in Twente kan en ik kwam terecht op de website twentskwartiertje.nl. Hier kunt u verschillende dingen en plekken huren zoals scooters, tuktuk en speelhal, themafeesten geven. bij de scooter huren in Twente kunt u kiezen uit verschillende arrangementen, u kunt hier aan beginnen voor uw scootertocht of afsluiten met een hapje en/of drinken. Ze hebben in totaal 11 verschillende arrangementen bij het scooter huren in Twente. Arrangement 1 is bij ontvangst 1 kopje koffie of thee, aansluitend 2 uur scooter rijden. Arrangement 2 is bij ontvangst 1 kopje koffie of twee, aansluitend 2 uur scooter rijden en bij terugkomst een tomaten of groenten soep. Arrangement 3 is bij ontvangst 1 kopje koffie of thee, aansluitend 2 uur scooter rijden. Bij terugkomst staat er een uitgebreide lunch voor u klaar. De bestaat uit soepen, diverse soorten brood, broodjes, beleg, kroket, ei, druiven, koffie/thee, melk en jus d’orange. Als u een scooter huren in Twente wilt staan er bij de arrangementen ook gelijk de prijs per persoon en vanaf hoeveel personen u dit kan doen. Bij de andere arrangementen bij een scooter huren in Twente zijn hetzelfde behalve dat er bij terugkomst bij 5 3 warme borrels krijgt, bij 6 een broodje kroket klaarstaat, bij 7 een broodje kroket en 3 drankjes klaar staan. Bij 8 kunt u kiezen voor een buffer of barbecue inclusief drankjes. Bij de scooter huren in Twente heeft u dus veel keuze.

Een scooter huren in Twente voor een leuk dagje weg

U kunt veel doen in Twente als u op de website terecht bent gekomen. Het is erg leuk dat ik zelf een arrangement kan kiezen voor mij en mijn vriend. Ze hebben veel keuzes waar u uit kan kiezen en die aansluit bij uw wensen. Er staan ook gelijk de prijzen bij van een rit van 2, 3, 4 en 5 uur lang. De prijzen zijn inclusief WA-verzekering, brandstof en pech onderweg service. U hoeft geen borg te betalen.

Bezoek ook eens de website

Wilt u ook een gezellige dagje plannen in dit heerlijke weer dan raad ik de scooter tocht zeker aan omdat:

  • U zelf de route kan bepalen
  • U geen borg hoeft te betalen
  • U direct de prijzen weet

Wilt u meer weten over de scooters huren in Twente, dan kunt u altijd nog de website bezoeken en hier meer informatie over lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *