Waarom lasergamen in het donker het allerleukst is!

lasergamen

Lasergamen is zeer leuk als activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestje en is voor zowel jong als oud geschikt. Er zijn veel mogelijke opties, zoals de locatie, de tijdsduur, of je het gaat huren of laat organiseren door een bedrijf en zelfs of je het in het donker of licht gaat spelen. Lasergamen is natuurlijk al heel leuk, maar in het donker is het nog leuker. Wij gaan vertellen waarom dit het allerleukst is.

Hoe werkt het?

Het huren van een lasergameset is een stuk goedkoper dan dat je alles laat regelen door een bedrijf. Veel mensen kiezen hier dus voor en moeten het zelf regelen, maar hoe werkt dat nu precies? De locatie kan je zelf kiezen, maar ga je naar een bedrijf dan regelen zij de locatie voor jou met de obstakels. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het buiten op een groot voetbalveld te gaan spelen tijdens zonsondergang, in een donkere gymzaal, ‘s avonds in het bos of in een spookachtig donker kantoorgebouw. Je hebt daar de obstakels vaak al, zoals bomen, gymmateriaal en muren, maar je kan ook obstakels huren en laten plaatsen. Daarnaast kan je zelf bepalen hoelang je het speelt, dus bepaal je zelf ook hoelang je de spanning en actie in de game houdt.

Wat het zo leuk maakt

Lasergamen is al spannend, maar als je het in het donker speelt is het nog veel spannender. Door de lampjes op de laserguns en het geluid ervan zie en hoor je alsnog precies waar iedereen loopt en kan je ze ook raken. Toch ben je minder goed te zien als je bijvoorbeeld in het midden van een kamer loopt en weet je dus nooit zeker of iemand je wel of niet ziet en gaat afschieten. Ook kan je zelf bepalen of je het in het pikkedonker speelt of tijdens zonsondergang, net wat jij wilt. In het donker stijgt je adrenaline en krijg je een extra boost van het spel. Het motiveert je om extra goed op te letten en extra actief mee te doen. Je kan ook eventueel kiezen voor wat lampjes en muziek, zodat je je tegenstanders minder goed aan hoort komen, je toch nog iets ziet en niet tegen muren op loopt en het een extra leuke sfeer geeft.

Bestel nu bij lasergamesethuren

Wil je graag lasergamen in het donker en zelf de locatie en het tijdstip bepalen? Kies dan voor een lasergameset bij lasergamesethuren.nl, waarbij je zelf het aantal laserguns kan kiezen met gratis spelinstructies, versiersels en certificaten voor een zeer scherpe prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *