Personeelsgeschenken: zet je medewerkers eens extra in het zonnetje

Medewerkers, ze doen veel voor een organisatie. In veel gevallen zijn zij het aanspreekpunt voor klanten én dragen het imago van het bedrijf naar buiten. Het is dan niet meer dan logisch dat je hen bedankt hiervoor. Maar hoe doe je dit? Een personeelsgeschenk uitzoeken is namelijk zo makkelijk nog niet. Iedereen heeft weer andere interesses en je wilt wel dat iedereen er blij mee is. Wij geven je graag een aantal suggesties voor geschikte cadeaus waarmee jij je medewerkers een extra in het zonnetje zet!

Haak in op speciale dagen

Misschien heb je er vast wel eens van gehoord, speciale dagen door heel het jaar waarbij medewerkers centraal staan. Dit zijn leuke gelegenheden om op in te haken met een personeelsgeschenk. Je kunt ze eens extra bedanken voor al het harde werk wat ze de afgelopen tijd hebben geleverd. Zo heb je dag van de ondernemer, complimentendag, dag van de zorg, dag van het zorgvastgoed, of koop bijvoorbeeld een secretaressedag cadeau.

Evaringcadeau

In plaats van een tastbaar cadeau, kun je ook een belevenis cadeau geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door met het hele team een uitje te maken in het kader van teambuilding. Zo zijn er veel leuke trainingen te volgen, waar je een etentje of dinnershow aan vast kunt plakken. Of je geeft een dagje uit wat het personeel met een gezelschap naar keuze dan gaan doen.

Verzorging

Dit is misschien minder origineel, maar altijd gewenst: producten voor de innerlijke of uiterlijke verzorging. Probeer dit wel zo persoonlijk mogelijk te maken. Probeer je te verdiepen in je personeel, zo kom je al snel op inspiratie voor een leuk verzorgingscadeau. Geef bijvoorbeeld geschenkset aan verzorgingsproducten voor het gezicht of onder de douche. Of ga voor een sieraad of accessoire voor de moderne en hippe medewerker.