Leuke personeelsuitjes tijdens Covid-19

leuke personeelsuitjes

Welk bedrijf heeft het nou niet: het jaarlijkse personeelsuitje. Ben je nog op zoek naar ideeën voor leuke personeelsuitjes? Flitz Events organiseert allerlei soorten personeelsuitjes: van sportieve buitenactiviteiten tot creatieve workshops of city games. 

leuke personeelsuitjes

Sportief

Houden jij en je collega’s van sportieve activiteiten? Bij Flitz Events kun je niet alleen terecht voor het organiseren van een dagje teamsport, maar ook voor meer unieke sportieve leuke personeelsuitjes. Zo kun je bijvoorbeeld gaan powerkiten, waarbij je leert hoe je een vlieger of powerkiten kunt gebruiken en er vervolgens sprongen mee leert maken (als je dat wil). Daarnaast kun je bubble voetbal spelen, beachvolleyballen, varen op een powerboat, archery attack spelen, en nog veel meer! 

Creatief

Voor de creatieveling onder ons zijn er ook genoeg leuke personeelsuitjes. Er zijn diverse workshops die je zou kunnen volgen, zoals cocktails maken, graffiti spuiten, ijssculpturen maken, pokeren, en zo zijn er nog een aantal mogelijkheden. Je kunt zelfs leren om een bamboe toren of mega vlieger te bouwen, maar ook sieraden of accessoires pimpen. Er zit voor iedereen wel iets tussen! Een workshop is niet alleen leuk, maar je leert er tegelijkertijd wat van en wie weet wordt het wel je nieuwe hobby!

Pubquiz

Een van de meest succesvolle activiteiten van Flitz Events is toch wel de online pub quiz. Waarschijnlijk ben je al bekend met het concept, dat is overgewaaid uit de pubs in Engeland. Je speelt in teams tegen elkaar om de meeste vragen goed te beantwoorden, onder het genot van een drankje en wat lekkers. Door de huidige omstandigheden is de pub quiz omgezet in een online variant, waarbij je een livestream volgt. Je kunt een app downloaden om met je teamgenoten de vragen te beantwoorden. 

De pub quiz wordt door een professionele host geleid. Je kunt de quiz vanuit je woonkamer volgen. Er komen achtereenvolgens verschillende vragenrondes: algemene open vragen, meerkeuzevragen, minigames, mediafragmenten en een muziekronde. Flitz Events heeft geprobeerd om de quiz zo interactief mogelijk te maken. 

Thema’s

Naast de ‘gewone’ pub quiz kun je ook nog voor een quiz in een bepaald thema kiezen, wellicht als jullie personeelsuitje een thema heeft dat hierbij aansluit. Flitz Events heeft bijvoorbeeld De Haagse pubquiz, een Oliebollen quiz, een Kerstballen quiz en een Nieuwjaars quiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *