Een onvergetelijk feest? Regel dan nu een silent disco!

silent disco huren

Wil je een onvergetelijke verjaardag, familiedag, personeelsfeestje of bruiloft? Dat kan je eenvoudig zelf regelen met een silent disco. Maar wat is een silent disco en hoe regel je het? Hier gaan wij jou alles over vertellen.

Wat is een silent disco?

Met silent disco luisteren meerdere mensen naar muziek of ander geluid (zoals instructies of uilteg) via een koptelefoon. Zo wordt er geen geluidsoverlast veroorzaakt en hebben de deelnemers ook geen last van omgevingsgeluiden. De silent disco koptelefoons gaan minimaal 8 uur mee en hebben een bereik van wel 200 meter. Een silent disco set kan je eenvoudig huren wat vrij goedkoop is vergeleken met het kopen ervan. Het huren kan voor meerdere dagen en bovendien kan je er extra attributen bij huren, zoals een rookmachine en/of ledverlichting.

Verder kan je er één tot drie zenders bij huren. Bij 3 zenders betaal je wel meer, maar hebben de mensen ook een leukere avond, aangezien ze dan naar hun favoriete muziek kunnen luisteren. Aan de kleur van het lampje aan de zijkant van de koptelefoons kan iedereen van elkaar zien naar welk kanaal hij/zij luistert en kan er dus ook samen gedanst worden op dezelfde muziek. Bovendien kan een silent disco op iedere locatie geregeld worden, aangezien het geen overlast geeft en het kan met zoveel deelnemers als je maar wilt.

In 3 stappen geregeld

Een silent disco huren is in een paar stappen zo geregeld. Je huurt als eerste een silent disco set, die je eenvoudig kan installeren door de kabel te verbinden met het apparatuur of de laptop/smartphone. Hierbij stel je elke zender op het gewenste kanaal in. Het verzenden wordt voor jou geregeld en als je een silent disco meerdere dagen huurt krijg je er ook opladers bij. Vervolgens regel je de muziek die bij de doelgroep past, door bijvoorbeeld muziek te kiezen uit een playlist op de computer, laptop of smartphone of door juist één of meerdere DJ’s in te huren. 

Vervolgens zorg je voor een gezellige en leuke locatie, denk aan een club, op een erf of weiland, festival, op een boot, thuis of op het balkon. Als het regent of er kans is op regen is het wel verstandig om hierbij een tent te regelen, aangezien de koptelefoons vaak niet tegen water kunnen. Daarnaast zorg je eventueel voor extra attributen, eten en drinken, tafels en stoelen of bartafels, indien deze nog niet aanwezig zijn. Ook zorg je voor deelnemers, dit kunnen er minimaal 6 en maximaal een onbeperkt aantal zijn. Hierbij kan je eventueel tickets regelen, zodat je het aantal gasten weet of je vraagt vooraf wie er komen.

Om het feest helemaal onvergetelijk te maken kan je nog kiezen voor een themafeest en eventueel een leuke battle. Bij een bruiloft zou dit een battle tussen de bruid en bruidegom kunnen zijn, hoe leuk is dat! Huur daarom nu een silent disco set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *